vrijdag 19 oktober 2018 | Login

De Maten - Meisje belaagd, politie zoekt getuige

De politie onderzoekt een voorval waarbij een 13-jarig meisje belaagd is door drie nog onbekende jongens. Het voorval vond plaats op dinsdag 25 juni rond 15.00 uur vlakbij de Matenpoort. Het meisje zou door drie fietsende jongens van ongeveer 15/16 jaar oud tot stoppen zijn gedwongen op het fietspad net voorbij het benzinestation. De jongens pakten haar vast en zouden haar onzedelijk hebben betast.

Het meisje heeft gezien dat terwijl de jongens haar vasthielden, een blonde vrouw met een rode jas voorbij kwam fietsen. De politie wil heel graag in contact komen met deze fietser, die mogelijk een belangrijke getuige kan zijn.

Signalement

De drie jongens die het meisje belaagden hebben een getinte huid en korte zwarte haren. De langste jongen had een felblauw kort jack aan. Een van de jongens droeg een bril met een zwaar, zwart montuur.

Getuigenoproep

Als u mogelijk de fietser met de rode jas bent, of weet wie dit kan zijn, hoort de politie het graag. Ook als er andere mensen zijn die iets gezien hebben of meer weten over dit voorval, vraagt de politie hen met klem om de politie te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen