woensdag 17 oktober 2018 | Login

Centrum - Verdachte in onderzoek zware mishandeling aangehouden

De politie heeft in het onderzoek naar een zware mishandeling, eind juni gepleegd op de Hoofdstraat in Apeldoorn, op woensdag 7 augustus een 17-jarige Apeldoorner aangehouden.

De mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 29 juni, ter hoogte van de Korenstraat. Een 38-jarige Apeldoorner werd die nacht rond 03:40 uur op straat aangetroffen. Hij had ernstige verwondingen in zijn gezicht en gaf aan dat hij was mishandeld.

Het slachtoffer kon slechts een summiere verklaring afleggen over wat hem overkomen was. Hij was nog wel in het bezit van zijn persoonlijke bezittingen en was dus niet beroofd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is vastgesteld dat de Apeldoorner zwaar hoofdletsel had opgelopen, waaronder diverse breuken in zijn gezicht.

Onderzoek recherche

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in om vast te stellen wat er met de man gebeurd was. Diverse getuigen werden gehoord en ook de camerabeelden in het uitgaansgebied werden bestudeerd.

 

Aanhouding

Het onderzoek leverde in eerste instantie geen opsporingsindicatie op. Derhalve werd onlangs nog bericht dat het onderzoek was stilgelegd. Nieuwe informatie bij het team zorgde voor de aanhouding van de Apeldoorner en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De politie doet nogmaals een dringend beroep op mogelijke getuigen of tipgevers die iets hebben gezien of meer weten over deze mishandeling, om zich alsnog te melden bij de politie. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen