dinsdag 14 augustus 2018 | Login

Centrum - Twee vrouwen aangehouden voor diefstal van kleding

Een 39-jarige en een 20-jarige vrouw uit Deventer zijn zaterdagmiddag 28 december in een winkel aan de Korenstraat aangehouden voor winkeldiefstal. De jongste vrouw verzette zich heftig bij haar aanhouding door winkelpersoneel.

Rond 15.15 uur merkten medewerksters van de kledingwinkel dat twee klanten mogelijk kleding aan het stelen waren. De jongste vrouw probeerde kleding weg te nemen terwijl de oudste het personeel probeerde af te leiden. Toen de 20-jarige vrouw de winkel verliet zag een medewerkster een alarmlabel op de grond liggen.

Ze ging achter de vrouw aan en sprak haar buiten aan. De vrouw begon zich daarop direct te verzetten en wilde wegkomen. Hierbij vernielde ze het shirt van de medewerkster en liep ze een detectiepoortje van de winkel om ver. Met behulp van personeel van naastgelegen winkels lukte het de vrouw aan te houden. De andere vrouw kon in de winkel worden aangehouden. Beide vrouwen werden overgedragen aan de politie en voor nader onderzoek ingesloten. Bij de vrouwen werden diverse goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig bleken te zijn.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

7880b1af364ec0ad508b6de2ad36947a_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen