donderdag 18 oktober 2018 | Login

Centrum - Apeldoorner aangehouden op verdenking van mishandeling

De politie heeft donderdagavond 26 september op de Stationsstraat in Apeldoorn een 26-jarige Apeldoorner aangehouden nadat een fietsster was mishandeld.

Rond 19.45 uur fietste de vrouw over de Stationsstraat ter hoogte van de Kanaalstraat. De vrouw wilde net een stilstaande scooter passeren toen de bijrijder plots afstapte en zij een aanrijding niet meer kon voorkomen. Na de aanrijding ontstond een conflict waarbij de bijrijder agressief tegen haar uitviel.

Toen de vrouw daarna verder fietste merkte zij dat de twee mannen haar op de scooter achterna reden. Ter hoogte van de Beekstraat werd de vrouw door de bijrijder van haar fiets geduwd waarna ze in het gezicht werd geslagen.

Omstanders schoten te hulp gelijk te hulp en de bijrijder vluchtte weg. De scooterbestuurder is blijven staan en is kort daarna door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De politie doet nog verder onderzoek naar de identiteit van de tweede persoon en maakt proces-verbaal op.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen