dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Brouwersmolen - Drie mannen tijdens verkeerscontrole aangehouden voor bezit stroomstootwapen

Tijdens een verkeerscontrole op de Dijkgraafweg in Apeldoorn zijn donderdagavond 6 juni drie mannen van 25, 26 en 30 jaar uit Amersfoort en aangehouden omdat ze in het bezit waren van een stroomstootwapen.

Toen de agenten het drietal controleerden, had de bestuurder geen rijbewijs en ID bij zich. Bij het doorzoeken van de auto kwam het stroomstootwapen tevoorschijn. Het wapen is beslag genomen. Het drietal is overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn.

Tijdens de verkeerscontrole waarbij de politie samenwerkte met onder meer de Belastingdienst, RDW, KLPD en VVN , werden 784 voertuigen gecontroleerd.
Er werden bekeuringen uitgedeeld voor 13x gladde banden, 40x niet tonen rijbewijs, 5x rijden onder invloed. Verder werd er voor 5400 euro aan openstaande boetes geïnd. Op de Europaweg werd de snelheid gemeten met een radar en daar vonden 130 overtredingen plaats. Hierbij tevens 30 belastinghits door de ANPR-auto (automatische kentekenherkenning). Door de Belastingdienst werden 33 voertuigen gecontroleerd waarvan er op 25 beslag werd gelegd. .

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen