maandag 15 oktober 2018 | Login

Apeldoorner aangehouden voor mishandeling Jeugd BOA

De politie heeft na onderzoek op dinsdag 17 september in Apeldoorn een 18-jarige jongen uit die plaats aangehouden voor de mishandeling van een Jeugd BOA begin september. De Apeldoorner is in bewaring gesteld. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De mishandeling van de Jeugd BOA vond vrijdag 6 september plaats bij winkelcentrum ‘de Maat’ aan de Imkersplaats in Apeldoorn. Hier werd de 38-jarige BOA door meerdere personen mishandeld toen hij samen met een vrouwelijke collega met een aantal jongeren in gesprek was. De vrouwelijke BOA wist met de noodknop de politie te alarmeren. Bij het horen van de politiesirenes maakten de daders zich uit de voeten. De BOA moest zich na de mishandeling onder doktersbehandeling stellen. Naar aanleiding van deze mishandeling deed de politie een oproep voor getuigen.

Inmiddels heeft de politie een 18-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Hij kon na onderzoek en met behulp van getuigenverklaringen worden aangehouden. De Apeldoorner is in bewaring gesteld. Onderzoek naar de andere verdachten wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen