woensdag 17 oktober 2018 | Login

Apeldoorn - Rijbewijs ingenomen na botsing met vrachtwagen

De politie heeft woensdagavond 27 februari het rijbewijs ingevorderd van een 58-jarige man uit Hoenderloo nadat deze achterop een vrachtwagen was gebotst op de A1 ter hoogte van Apeldoorn.

De aanrijding vond rond 23:30 uur plaats. De automobilist wilde een vrachtwagen inhalen, kwam om onduidelijke reden met de vrachtwagen in botsing, en botste vervolgens tegen de vangrail. In verband met de opruimwerkzaamheden is de A1 richting Amersfoort enige tijd afgesloten geweest. De politie heeft bij de bestuurder een blaastest afgenomen, waaruit bleek dat hij mogelijk teveel gedronken had.
De automobilist gaf ook toe gedronken te hebben. De 58-jarige man klaagde over duizeligheid en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is bij hem een bloedproef afgenomen om te beoordelen of hij wel of niet teveel gedronken had. In afwachting van de uitkomsten van dit onderzoek wordt het rijbewijs van een bestuurder in dergelijke situaties ingenomen. De auto was total loss en is afgesleept. De vrachtwagen liep nauwelijks schade op.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen