maandag 15 oktober 2018 | Login
In de nacht van zaterdag op zondag 13 januari is een 19-jarige jongen uit Apeldoorn mishandeld. Dit gebeurde op de kruising van de Sluisoordlaan met Kanaal Noord. De politie zoekt naar een man die hier getuige van was.

De jongen fietste rond 01.15 uur met twee anderen op de Vlijtseweg richting Kanaal Noord. Toen zij de sluis over waren en richting de kruising met de Sluisoordlaan reden, kwam hen een tweetal jongens op de fiets achterna. Één van hen sprong van zijn fiets af en gooide deze richting de Apeldoorner, die hierdoor ten val kwam. Hij wist overeind te komen, maar kon niet voorkomen dat hij meerdere malen werd geschopt en geslagen door een nog onbekend aantal jongens. Op enig moment kwam er een man op een vouwfiets aan die de belagers aansprak. Hierna gingen zij er vandoor.

De politie wil graag in contact komen met de man die de daders heeft aangesproken. Hij reed op een zwarte vouwfiets en zijn leeftijd wordt geschat op 55 jaar. Herkent u zich in dit verhaal of weet u wie dit is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook andere personen die deze mishandeling hebben gezien, kunnen via dit telefoonnummer contact opnemen.

Van de daders (aantal onbekend) is een signalement bekend. Alle daders waren blank en hadden een gezet postuur. Één van hen had kort, blond gekruld haar. Hij droeg een zwarte jas zonder capuchon. Een andere dader droeg een bruine korte jas met capuchon.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen