woensdag 17 oktober 2018 | Login

Centrum - Apeldoorners aangehouden voor mishandeling plaatsgenoot

In de nacht van zaterdag op zondag 2 december zijn twee jongens uit Apeldoorn (15 en 16 jaar) aangehouden nadat ze in het centrum van Apeldoorn een 16-jarige plaatsgenoot hadden mishandeld.
 
Het 16-jarige slachtoffer kreeg in een café in het centrum van Apeldoorn onenigheid met een 15-jarige plaatsgenoot. Om het geheel niet te laten escaleren werd de 15-jarige Apeldoorner samen met zijn vrienden het café uitgezet.
Toen het 16-jarige slachtoffer korte tijd later ook het café verliet, werd hij buiten achtervolgd door de jongen en zijn vrienden die eerder uit het café waren gezet. Hierbij gaf de 15-jarige Apeldoorner zijn plaatsgenoot onder meer een kopstoot. De jongen viel en terwijl hij op de grond lag kreeg hij nog enkele schoppen van een 16-jarige jongen uit Apeldoorn.
 
Het slachtoffer raakte door de kopstoot en de schoppen gewond aan zijn gezicht. De politie heeft de twee verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze ingesloten voor nader verhoor. Hun ouders zijn van het voorval in kennis gesteld.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen