Zevenhuizen - Gemeente en politie treden op tegen illegale seksclub

De politie en de gemeente Apeldoorn hebben woensdagavond 13 juni gezamenlijk opgetreden tegen een illegale seksclub in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn. In de seksinrichting, die zonder vergunning gerund werd, zijn hennepstekken, ruim 200 gerolde joints aangetroffen. De gemeente Apeldoorn heeft het pand op grond van het bestuursrecht voor onbepaalde tijd gesloten. De politie heeft drie aanwezigen aangehouden.

Medewerkers van de politie en de gemeente Apeldoorn stelden woensdagavond, na een melding, een onderzoek in op een adres in de wijk Zevenhuizen. Het pand bleek ingericht te zijn als seksclub en bar. Ook vonden agenten een hoeveelheid softdrugs en een gasalarmpistool. De drie aanwezigen zijn aangehouden vanwege de gevonden spullen.
Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten. De gevonden drugs en het wapen zijn in beslag genomen.
 
De politie en gemeente proberen met controles op seksinrichtingen onder andere te bereiken dat prostitutie en criminaliteit van elkaar gescheiden worden. In de legale inrichtingen is dit al grotendeels bereikt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen