In de nacht van zaterdag op zondag 24 juni is een bewoner van een woning aan de Germanenlaan in Apeldoorn overvallen. De man is diverse malen geschopt en raakte gewond. De overvaller nam onder meer geld mee. Het overvallenteam heeft zondagavond een 25-jarige Apeldoorner aangehouden. Ondanks de aanhouding zoekt de politie nog getuigen.
 
De overval is rond 04:00 uur bij de politie gemeld. Het slachtoffer reed enige tijd eerder op zijn scooter naar huis. Aan de Asselsestraat kwam hij ten val. Een onbekende man schoot hem te hulp en begeleidde hem naar huis. De man was aan de Asselsestraat in gezelschap van twee blonde vrouwen. Eenmaal thuis werd de onbekende man agressief. Hij schopte de bewoner en eiste diverse spullen van hem. Daarna ging hij er vandoor. Het slachtoffer raakte gewond. Hij is later door een familielid overgebracht naar het ziekenhuis.
 
Onderzoek
Het overvallenteam heeft samen met Apeldoornse politieteam een onderzoek ingesteld en kon zondagavond een 25-jarige man uit aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. Tijdens een huiszoeking bij de verdachte thuis, vonden rechercheurs een aantal gestolen spullen terug.
 
Getuigen
De politie wil graag in contact komen met de twee blonde vrouwen. Zij roept getuigen die iets hebben gezien of andere mensen met informatie op om te bellen met 0900-8844. Ook anonieme tips zijn welkom, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen