De politie heeft op 1 juli, tijdens de Apeldoornse koopzondag drie mannen aange-houden op verdenking van winkeldiefstal. Agenten in burgers waren zondag extra alert op winkeldiefstal waardoor de drie mannen konden worden aangehouden. Eén van de verdachten deed nog een vluchtpoging, nadat agenten hem betrapten.  

Door de Apeldoornse politie zondag extra toezicht gehouden op winkeldiefstal. Hun inzet bleek niet voor niets. Aan het begin van de middag werd een 57-jarige man uit Apeldoorn op winkeldiefstal in een supermarkt aan de Deventerstraat. Agenten zagen hoe de man een aantal blikjes bier wegnam en niet betaalde. Niet veel later werd een 50-jarige man uit Beekbergen aangehouden, nadat hij betrapt werd in een drogisterij aan de Hoofdstraat.
De man stal shampoo.
Bij de derde aanhouding verliep het iets anders. Zij betrapten een 26-jarige man uit Apeldoorn op de diefstal van een spijkerbroek in een kledingwinkel aan de Hoofdstraat. De man ging er vandoor, toen hij door had dat de agenten hem hadden betrapt. De agenten konden hem kort na zijn vluchtpoging inhalen op de Kanaalstraat. De drie verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen