Poging straatroof, politie zoekt getuigen

Poging straatroof, politie zoekt getuigen

Een 25 jarige man uit Apeldoorn is woensdagavond 11 oktober op de Talingweg het slachtoffer geworden van een straatroof. De dader sloeg uiteindelijk zonder buit op de vlucht. De politie zoekt getuigen.

Rond 23.40 uur liep het slachtoffer over de Talingweg. Hij kwam uit de richting van de Arnhemseweg en liep in de richting van de Adelaarslaan. Het slachtoffer kreeg een klap en de dader eiste geld. Het slachtoffer probeerde nog de hulp van een voorbijganger op de fiets te krijgen maar dat mislukte. Vervolgens zag de Apeldoorner kans om weg te rennen. De dader is er op zijn fiets vandoor gegaan over de Talingweg richting de Arnhemseweg.

Volgens het slachtoffer ging het om een blanke man van ongeveer 40 jaar met een smal postuur en ongeveer 1.85 m lang. Hij droeg een blauw grijs gestreepte sweater met capuchon en reed op een herenfiets.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met de voorbijganger op de fiets, deze kan een belangrijke getuige zijn. Ook komen we graag in contact met andere getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze straatroof. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844. Via het tipformulier, hier op de website, is het ook mogelijk beeldmateriaal ter beschikking te stellen aan de politie. 

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

4f88e83adc7c2afdd14ef4e074bcdab0_Generic.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen