Open dag politie Apeldoorn

Open dag politie Apeldoorn

Op zaterdag 13 mei 2017 houdt het politieteam Apeldoorn van de eenheid Oost-Nederland een open dag. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in het hoofdbureau aan de Europaweg 79 in Apeldoorn. Naast een rondleiding zijn er stands aanwezig en geven politiemensen diverse demonstraties. Ook zijn er verschillende voertuigen te bewonderen. Voor kinderen wordt er een prijsvraag georganiseerd, hiermee zijn leuke prijzen te winnen. Alle inwoners van de gemeente Apeldoorn zijn van harte welkom.

Om 13.00 uur wordt de open dag op een spectaculaire wijze geopend. Tot 16.00 uur hebben de bezoekers de mogelijkheid om binnen te kijken in het hoofdbureau aan de Europaweg. Onder begeleiding van politiemedewerkers wordt een uniek inkijkje geboden bij de meldkamer, de briefingsruimte, het cellencomplex en het servicecentrum.

Op het parkeerterrein laten politiemensen door middel van demonstraties een deel van het politiewerk zien. Er wordt door onder andere het arrestatieteam een demonstratie verzorgd en er zijn politiehonden aanwezig.Daarnaast zijn er verspreid over het terrein (binnen en buiten) diverse stands waar bezoekers meer te weten komen over het diverse werk van de politie. Er zijn ook verschillende voertuigen (o.a. motor, ME-bus) te bewonderen.

Win leuke prijzen
Alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn krijgen een uitnodiging voor de open dag. Daarbij zit ook een oproep aan kinderen tussen de 5 en 12 jaar om mee te doen met ‘hoe vang je een boef?’. Alle creatieve inzendingen kunnen t/m 13 mei worden verstuurd via een PB op Facebook (Politie Apeldoorn) of kunnen worden ingeleverd bij het politiebureau aan de Europaweg. Woensdag 17 mei 2017 worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt.

Op de open dag zijn er ook prijzen te winnen voor kinderen t/m 12 jaar. Door met een prijsvraag mee te doen, maak je kans op mooie prijzen. Uit de juiste antwoorden worden de winnaars getrokken.

Kom op de fiets
Bent u van plan om langs te komen? Kom dan zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer. Komt u toch met de auto, volg dan de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. Alle activiteiten zijn om 16.00 uur afgelopen.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

d7742193de4bdecfba6a329dbab4e43a_XS.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen