Binnenstad en Omnisport partners tijdens WK Baanwielrennen Foto: Rob Voss

Binnenstad en Omnisport partners tijdens WK Baanwielrennen

De binnenstad van Apeldoorn en Omnisport hebben tijdens het WK Baanwielrennen laten zien dat zij bij grote evenementen wederzijds verbinding kunnen maken om bezoekers een optimale beleving te bieden. Zo konden bezoekers en bewoners gebruikmaken van een speciale shuttlebus en werd het Raadhuisplein in WK-stijl aangekleed.

Centrummanagement Apeldoorn kijkt met gepaste trots terug op de samenwerking met het WK Baanwielrennen in Omnisport. “Het is voor het eerst dat beide partijen elkaar tijdens een evenement van deze omvang zo goed weten te vinden”, vertelt centrummanager Hella Soethof. “Een evenement van dit formaat buiten de binnenstad dient verbonden te worden aan ons prachtige centrum. Elkaar versterken en samenwerken stond centraal in de organisatie en uitvoering. Die opzet is wat mij betreft meer dan geslaagd. Het is geweldig om te zien hoe alle betrokken partijen dit hebben opgepakt.”

Centrummanagement Apeldoorn zet zich in om soortgelijke verbindingen te maken. “We zijn volop in gesprek met het volgende grote evenement: het Concours d’Elegance”, aldus Soethof.

Shuttlebus en wielercafé
Tijdens het WK Baanwielrennen konden bezoekers en bewoners van zowel de binnenstad als Omnisport gebruikmaken van de speciale shuttlebus die hen naar hun bestemming bracht.  Daarnaast werd het Raadhuisplein in stijl aangekleed met de bekende grote oranje fiets. Hotel Café de Paris werd omgebouwd tot wielercafé, waar een speciaal WK-menu, acties, interviews en een feest werden gehouden. Sportliefhebbers, bezoekers en wielerteams konden er tot in de late uurtjes hun hart ophalen. Ook zorgden de binnenstad en Omnisport voor duidelijke informatie en winacties in een uniforme WK-uitstraling.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

5deb6ff744a02122d4f8581b4e4fb656_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen