Gemeente neemt diefstal RegelRechtkaarten hoog op

Gemeente neemt diefstal RegelRechtkaarten hoog op Speciaal

De gemeente Apeldoorn heeft vandaag de diefstal van RegelRecht strippenkaarten bekend gemaakt. Wethouder Johan Kruithof neemt de diefstal hoog op: “Voor een grote groep mensen is het lastig om elke maand weer rond te komen. Zij kunnen zich geen extraatje veroorloven. Ik betreur het dat juist deze kwetsbare groep hierdoor getroffen wordt”.

De strippenkaart is een financieel extraatje voor Apeldoorners met een laag inkomen en biedt korting op diverse uitjes en praktische zaken. Zowel winkels, zwembaden, verenigingen, restaurants als culturele instellingen doen ook dit jaar weer mee aan de actie.

De gemeente is blij met de oplettende burger die er voor gezorgd heeft dat de politie enkele jongens op heterdaad heeft kunnen betrappen. Met het oog op de toekomst gaat de gemeente kijken hoe ze het proces van het verstrekken van de RegelRecht strippenkaarten zodanig kan aanpassen dat dergelijke diefstallen tot het verleden gaan behoren. Ondertussen worden gedupeerden opgeroepen aangifte te doen van de diefstal.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

a456531751f7288ebabb7ce4362a596e_Generic.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen