vrijdag 19 oktober 2018 | Login

Netwerkhulp voor werkzoekende alleenstaande ouders

Veel mensen in Nederland vinden werk of stages via andere mensen in hun omgeving, met behulp van hun netwerk. Maar het hebben en onderhouden van een sterk netwerk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom start de gemeente Apeldoorn in maart 2018 met een proef om alleenstaande werkzoekende ouders te verbinden met ervaren netwerkers.

Wat is de 10 voor 10 Challenge?
Het doel van de 10 voor 10 Challenge is om 10 netwerkbuddy’s te koppelen aan 10 alleenstaande ouders en daarmee hun netwerk te vergroten, en ook de kans op werk. Een maand lang zullen de 10 netwerkers hun ervaring en netwerk delen met een werkzoekende alleenstaande ouder. De challenge start op 12 maart en eindigt op 12 april 2018. Aanmelden kan nog tot 20 februari.

Alleenstaande werkzoekende ouders gezocht
Ben jij een alleenstaande moeder of vader en op zoek naar werk? Lijkt het je leuk om daar hulp bij te krijgen door in contact te komen met een netwerkbuddy? Meld je dan aan voor de 10 voor 10 Challenge. In totaal worden er 10 deelnemers gezocht. Kijk op www.apeldoorn.nl/10voor10challenge voor meer informatie of stuur een e-mail naar .

 

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen