Gezocht: 25.000 knuffels

De stichting W.H.O.E. (Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa) bestaat dit jaar 25 jaar en wil graag aan het eind van het jaar heel veel kinderen in Oekraine trakteren op een knuffel die in Nederland niet meer gebruikt worden. Wat zou het mooi zijn als we voor elk jaar dat we bestaan 1000 knuffels zouden kunnen inzamelen! Dus 25.000 stuks.

Maar ook de ouderen willen we zeker niet vergeten. Zouden we het voor elkaar kunnen krijgen om voor elke maand dat we bestaan een voedselpakket aan een alleenstaande ouderen in Oekraine te kunnen geven. Dus 25 x 12 maanden = 300 stuks. Een voedselpakket, met daarin 12-14 artikelen waar ze soms een maand van kunnen eten, dat omgerekend maar € 8,00 per stuk kost.

Veel alleenstaande ouderen in Oekraine leven in erbarmelijke omstandigheden en niemand kijkt naar ze om. (denk hierbij aan de beelden van "Max maakt mogelijk" )  Het gaat niet alleen maar om het pakket, (wat natuurlijk heel welkom is) maar ook om de gedachte dat er ergens mensen zijn, in Nederland, die aan hen denken en om hen geven.

Wilt u de stichting WHOE een cadeautje geven voor hun verjaardag?  Mag dat dan a.u.b. een knuffel (of meerdere) of € 8,00 (of een meervoud daarvan) zijn? Alvast hartelijk dank.

U kunt de knuffels kwijt op dinsdagmiddag tussen 13.00 - 16.00 uur aan de Prinsenweide 14 of bij een van de WHOE vrijwilligers. Uw gift voor een voedselpakket kunt u storten op bankrekeningnummer: NL 53 ABNA 043 24 55 094 o.v.v. Voedselpakket.

Extra activiteiten
I.v.m. het jubileum wordt er dit jaar een extra Kofferbakverkoop gehouden op zaterdag 24 juni, zullen er twee contactpersonen uit Oekraine in augustus naar Nederland komen, wordt er op 28 oktober een benefietconcert gegeven en zal er op zondag 10 december een dankdienst worden gehouden in De Hofstad met een prachtig Byzantijns zangkoor.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

f8f17be5d834cc31993bb67bcf55fa42_Generic.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen