Winnaressen van Verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2017 bekend

Winnaressen van Verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2017 bekend Speciaal

Bij DAVO Bieren in Deventer was het een drukte van jewelste vanavond. De uitreiking Zakenvrouw Stedendriehoek 2017 vond plaats in het sfeervolle, voornamelijk met vrouwen gevulde café. Hella Soethof en Ilona de Haan van FEM! organiseerden het gezellige feestje.

Hella en Ilona zetten zich via FEM! al een jaar in om wat extra’s te doen voor vrouwen uit het bedrijfsleven in de Stedendriehoek. Ze zijn FEM! gestart zodat vrouwen hun kennis en expertise met elkaar kunnen delen. Daarnaast doen ze ook meer dan dat, zoals het houden van deze verkiezing. Dit is het eerste jaar dat de verkiezing gehouden wordt en ze hopen er een jaarlijks evenement van te maken. Ze laten het publiek tijdens het voorwoord vast weten dat de editie van 2018 hoogstwaarschijnlijk in Apeldoorn zal gaan plaatsvinden. 

Het café is goed gevuld, merkt ook Marijn van DAVO op als hij even achter de bar vandaan komt om een korte introductie over DAVO te geven. Bijna een jaar geleden opende hij de bierbrouwerij samen met 3 bier-liefhebbende vrienden via crowdfunding. Over twee weken bestaat de brouwerij alweer een jaar. ‘Er zijn wel erg veel wijndrinkers aanwezig vanavond merkte ik net…’ grapt hij in de microfoon. Alle bezoekers krijgen van DAVO een drankje aangeboden en aan de continue drukte aan de bar te zien bevalt dat goed.

De prijzen voor de winnaressen zijn niet mis, laten de dames van FEM! aan het publiek weten. Via sponsoren is het mogelijk om mooie cadeaus uit te reiken aan de gelukkigen die inderdaad zeker niet kinderachtig zijn. Zo behoren meerdere cheques, mooie bossen bloemen en cadeaupakketten tot het uitgebreide prijzenpakket. De te winnen cheques zijn bedoeld voor zakelijke ondersteuning.

Dan gaan de dames over tot de prijsuitreiking. De spanning in het café is inmiddels hoog opgelopen en ook bij enkele genomineerde vrouwen is de spanning goed af te lezen. De categorie ‘Young Talents’ is eerst aan de beurt. Tanja Hogenberg van trainingsstudio F.R.I.S. in Deventer valt in de prijzen. Daarop volgt fotografe Renske Kleverwal, die wint in de categorie ‘Creative Brain’. Door het enthousiaste, luide gejoel en gejuich voor beide winnaressen is het publiek de concentratie even kwijt, maar na een korte pauze waarin iedereen zich van een nieuw drankje kan voorzien is het tijd voor de volgende categorieën. In de categorie ‘Local Wonder Woman’ is het Henny de Groot uit De Vecht die wint. Zij zet zich op allerlei manieren in voor het maatschappelijk welzijn van de stedendriehoek. Daarna volgt Nadine Wielart van The Fashion Truck uit Apeldoorn. Zij is de winnares van de categorie ‘Power Woman’. Tot slot valt Kirsten Vos van schoonheidssalon Finishing Touch in Ugchelen in de prijzen in de categorie ‘Independent Woman’. Hella en Ilona sluiten af met een bedankje en dringen er op aan vooral nog even gezellig te blijven hangen voor een drankje, en dat doet het publiek maar al te graag.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

ad0ec80b2a19407fd396c1c0067174a0_Generic.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen