zaterdag 20 oktober 2018 | Login

Fotoalbum

Apeldoorn Actueel gaat al sinds jaar en dag op pad om reportages te maken wat er in de gemeente Apeldoorn gebeurt. Voornamelijk kom je ons tegen op evenementen ook ook bij andere gelegenheden kan je ons tegen komen.

Denk aan een huldiging, maar ook “spontane”feestjes op de rotonde in de maten rondom een EK of WK, maar ook bij minder feestelijke omstandigheden als een grote brand.

Wij proberen bij zoveel mogelijk aanwezig te zijn, maar helaas lukt het ons niet om van alles een fotoverslag te maken . Mocht u zelf foto’s gemaakt hebben van een gebeurtenis in de gemeente Apeldoorn schroom dan niet om contact met ons op te nemen via

Wij plaatsen graag foto’s van andere met bronvermelding van de fotograaf. Apeldoorn Actueel draait volledig op vrijwilligers en wij kunnen dan ook geen vergoeding in welke vorm dan ook uitkeren voor de aangeleverde afbeeldingen. Met het aanleveren van afbeeldingen aan Apeldoorn Actueel gaat u akkoord dat Apeldoorn Actueel deze ten alle tijden mag publiceren en/of gebruiken voor marketing doeleinde zonder dat hier een vergoeding in welke vorm dan ook tegenover staat. Het eigendomsrecht blijft bij de maker van de afbeelding(en), maar Apeldoorn Actueel heeft een permanent gebruiksrecht verkregen voor het binnen gekregen werk. Apeldoorn Actueel is niet tot publiceren verplicht en kan niet publiceren en/of een selectie maken van de binnegekomen afbeeldingen.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen