Moederdag actie in Apeldoorn Binnenstad

Moederdag actie in Apeldoorn Binnenstad

Zaterdag 12 mei vieren we Moederdag in de Apeldoornse binnenstad! Op vertoon van de Moederdag voucher kun je profiteren van leuke acties.

Verras jouw moeder, dochter, vriendin of jezelf met een leuke korting of giveaway bij deelnemende ondernemers. Vanaf dinsdag 10 mei om 12.00 uur is de Moederdag voucher te downloaden op www.apeldoorn-binnenstad.nl/moederdag. Je kunt de voucher digitaal tonen (op telefoon of tablet) of een print van de voucher laten zien.

Welke ondernemers doen mee aan de Moederdag actie?
In de binnenstad van Apeldoorn doen onder andere mee: Claudio’s IJssalon, David's Unieke Concepten, Doppio Espresso, Foto Hofma, Gorkink, Het Kaaslokaal, Jamin, Modehuis Beermann, Pandora, Sandmann Optiek en Shoebox by Oxener.

Kijk zaterdag 12 mei op www.apeldoorn-binnenstad.nl/moederdag voor de meest actuele lijst met deelnemers. Tot die tijd zullen ondernemers aan de lijst worden toegevoegd.

Win een Moederdag boeket!
Vertel op de Facebook of Instagram pagina van Apeldoorn Binnenstad, onder het bericht over de winactie, waarom jouw moeder, dochter, vrouw of vriendin in het zonnetje gezet moet worden. Onder de reacties worden mooie boeketten van Gorkink en De Eeuwige Lente verloot. Meedoen kan tot vrijdag 11 mei. De Moederdag boeketten zijn op zaterdag 12 mei af te halen bij de bloemist.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

9a97dd37a878e7e9b063c20249a4ebb8_M.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen