Financieel inloop spreekuur voor studenten van Aventus

Financieel inloop spreekuur voor studenten van Aventus

Vanaf woensdag 7 maart start het Jongeren Informatie Punt (JIP) met een financieel inloop spreekuur voor studenten van Aventus.

Het inloopspreekuur vindt elke woensdag plaats van 10.00 – 12.00 uur (behalve in de schoolvakanties), gelijktijdig met het inloopspreekuur van het schoolmaatschappelijk werk op Aventus. Een medewerker van het JIP is aanwezig om vragen van studenten over geldzaken te beantwoorden. Met het financieel spreekuur wil men jongeren goed informeren en daarmee schulden voorkomen.

Over het JIP
Jongeren van 12 tot 27 jaar kunnen bij het JIP terecht voor informatie, advies en hulp op het gebied van bijvoorbeeld geld, werk(loosheid), studiefinanciering, huisvesting, verslaving, relaties, seksualiteit  en nog veel meer. Ook ouders, hulpverleners en andere professionals kunnen contact met het JIP opnemen met vragen over jongeren. Het JIP is te vinden aan de Asselsestraat 65 in Apeldoorn, T 088 784 62 22. (Bijzonderheden rondom spreekuurtijden worden tijdig aangekondigd op Facebook, Twitter en Instagram.)

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

f637b11afda087167ec36e423c579d10_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen