vrijdag 19 oktober 2018 | Login

De Wenum Hoeve lid van Apeldoorn Congresstad

Nergens anders zijn er zoveel verrassende locaties te vinden als in Apeldoorn. En dat weten de leden van Apeldoorn Congresstad maar al te goed. Zij zetten zich in voor de bekendheid van Apeldoorn als dé Congresstad Nederland. En gisteren sloot de Wenum Hoeve zich bij hen aan.

De Wenum Hoeve is een zorgboerderij met een dagbestedingsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast de zorgboerderij hebben ze een boerderijwinkel, een theeschenkerij én vergaderruimtes. Je kunt er in alle rust vergaderen, weg van de drukte van de stad en het kantoor. Een bijzonder decor voor een vergadering, workshop of presentatie. Eigenaren van de Wenum Hoeve, Hanneke en Gert-Jan Wensink, tekenden gisteren de overeenkomst.

Beleving staat centraal
“De Wenum Hoeve is met hun maatschappelijke manier van ondernemen een prachtige aanvulling op de bestaande groep leden waaronder CODA, Orpheus en de Apenheul. We geloven namelijk dat beleving heel belangrijk is. We zijn ervan overtuigd dat een combinatie van kennis delen en actief met elkaar bezig zijn zorgt voor meer inspiratie en verbinding. En hoe bijzonder en rustgevend is het om te vergaderen tussen de koeien?”, aldus Bianca Cuperus, projectmanager van Apeldoorn Congresstad.

Over Apeldoorn Congresstad
Apeldoorn Congresstad is een initiatief van samenwerkende ondernemers met verrassende congres- en vergaderlocaties in Apeldoorn. Wilt u een congres of event organiseren op een bijzondere locatie? Bijvoorbeeld tussen de apen, op een wielerbaan, in een paleistuin of in een pretpark? Dat kan in Apeldoorn. Apeldoorn Congresstad adviseert en helpt u graag met het vinden van de juiste locatie. Ga voor meer informatie naar www.apeldoorncongresstad.nl

 

Gerelateerde items (op tag)

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen