vrijdag 19 oktober 2018 | Login

Wil jij onder het genot van een lekker drankje en hapje, genieten van een avond vol inspirerende masterclasses, workshops en proeverijen? Live interviews en een gave fashionshow bijwonen? Of wil jij een professionele zakelijke foto voor je LinkedIn pagina laten maken? Kom dan naar FEM! Business Night Out! op maandag 20 november vanaf 19.00! Een inspirerende avond met nog veel meer te doen en te proeven.

FEM! Business Night out! wordt georganiseerd voor zakenvrouwen, door zakenvrouwen. Een gezellige en inspirerende avond, waarvan alle opbrengsten naar Serious Request gaan. Een initiatief van Ilona de Haan (MediaChick) en Hella Soethof (hellasoethof.nl). Beiden actief en enthousiast op gebied van ondernemen en het samenbrengen van vrouwen in het bedrijfsleven.

Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje, wij verzorgen een paar bites en aan het einde van de avond verlaat je het event met een leuk gevulde goodiebag. De opbrengst van het event is voor Serious Request.

Wil jij dit toffe evenement niet missen? Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Koop je tickets online via www.fem-netwerk.nl/events. FEM! Business Night out! Een perfecte mogelijkheid om een avond te genieten maar ook om te netwerken.

Wil je als bedrijf deelnemen aan deze avond neem dan contact op via .

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen