vrijdag 23 februari 2018 | Login
Feest! 40 jarig bestaan van wijkcentrum De Stolp

Feest! 40 jarig bestaan van wijkcentrum De Stolp

Vrijdag 22 september van 14.00 – 17.00 uur is het feest in wijkcentrum De Stolp aan het Violierenplein 101. Het wijkcentrum bestaat 40 jaar, tijdens deze middag zijn er verschillende activiteiten voor zowel jong als oud.

Activiteiten
Iedereen kan gratis meedoen met de activiteiten van verschillende verenigingen, er is een tentoonstelling met 23 luchtfoto’s van de wijk De Maten gemaakt door Hans Snelleman. Voor de kinderen is er een Meet & Greet met Binky, een springkussen, knutselactiviteiten bij CODA en de kinderen kunnen zich in De Stolp laten schminken door kinderdagverblijf Dikke Maatjes. Tevens is het mogelijk om op deze middag voor een gereduceerd tarief Glowgolf te spelen!

Kleurwedstrijd
Je kan meedoen met een kleurwedstrijd, door vooraf je kleurplaat op te halen bij wijkcentrum De Stolp of door deze te downloaden via de link www.accres.nl/kleurplaat Lever de kleurplaat voor vrijdag 22 september in bij De Stolp en maak kans op mooie prijzen zoals kaartjes Glowgolf, Aquacentrum Malkander of kaartjes voor Kinderparadijs Malkenschoten.

Voor vragen of meer info neem contact op met de beheerders van wijkcentrum De Stolp, telefoon 055 541 44 42 of e-mail

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

8c13c5a1a5ea3888c83aca66992bf8e7_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen