zaterdag 23 september 2017 | Login
Bedrijven

Bedrijven (197)

Ondernemers genoeg in Apeldoorn, hoewel er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën en indicatieven. Deze ondernemers zorgen voor de werkgelegenheid in de gemeente, en in sommige gevallen ook voor levendigheid in de gemeente. Ondernemers zijn waardevol en moeten we koesteren. Daarom ook een speciale hoek voor de (startende) ondernemers die ook een platform verdienen.

Laatste Nieuws

Mazars verhuist naar nieuw kantoor in Apeldoorn

maandag, 11 september 2017 16:20 Geschreven door Apeldoorn Actueel

Mazars Accountants en Adviseurs verhuist op maandag 18 september naar het Univé pand aan de Christiaan Geurtsweg in Apeldoorn. Samen met Univé en de Kamer van Koophandel geeft Mazars invulling aan deze prachtige zichtlocatie.

Het nieuwe Mazars kantoor is een goed bereikbare en duurzame locatie waar de organisatie gaat werken volgens Het Nieuwe Werken. Een eigentijds kantoor waar klanten en relaties hun Mazars contacten kunnen ontmoeten in een open sfeer. Van een traditionele werkwijze naar nog meer transparantie en flexibiliteit. Medewerkers werken vanaf nu op een flexplek, wat zorgt voor meer verbinding en samenwerking.

Duurzame locatie
Mazars zet een goede stap voorwaarts als het gaat om duurzaamheid. Het pand is een van de meest hoogwaardige en energiezuinige gebouwen van Apeldoorn. De OV-vriendelijke locatie en de functionele eigenschappen van het pand sluiten uitstekend aan bij de duurzaamheidsprincipes die Mazars hanteert bij de huisvestingskeuzes.

“Het nieuwe Mazars kantoor in Apeldoorn is echt een stap voorwaarts”, zegt Frenkel Mazenier, partner Mazars Apeldoorn. “Het is een frisse en open ruimte waar we op prettige wijze kunnen samenwerken en waar we onze klanten en relaties kunnen ontmoeten.”

Over Mazars
Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor (internationale) ondernemingen in het MKB en de corporate markt, organisaties in de publieke sector en vermogende particulieren. Mazars wil inspireren en analyseren, creëren en controleren, innoveren en waarderen. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten.

Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 18.000 professionals in 79 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Gezamenlijke outlet winkel op Eglantier

vrijdag, 08 september 2017 16:48 Geschreven door Apeldoorn Actueel

Leegstaande winkels in een winkelstraat, daar wordt niemand vrolijk van. Het bestickeren van de winkelruiten is een oplossing om het straatbeeld te verbeteren,  maar op winkelcentrum De Eglantier weten ze ook een andere oplossing voor de lege winkelruimtes. Bijvoorbeeld door een leegstaand pand tijdelijk op te vullen met een expositie van kunstenaars of,  zoals nu het geval is, een tijdelijke winkel te openen.

In het pand naast Zoem Kidsfashion is nu een tijdelijke outlet winkel geopend. In deze winkel bieden diverse ondernemers van de Eglantier hun restanten aan voor absolute dumpprijzen. Deze samenwerking tussen Zoem Kidsfashion, AnneBra, Pretty Tall en Tough&Tall is al eerder een succes gebleken. De combinatie van kinderkleding, lingerie, kleding voor lange mannen en vrouwen én schoenen in grote maten werkt prima.

“In de winkel moet plaats gemaakt worden voor de nieuwe najaarscollectie en dat betekent dat de oude collectie opgeruimd moet worden”, vertelt Inez Scheper, eigenaresse van Pretty Tall. “Het is zonde om deze artikelen in dozen op te slaan terwijl er best nog goede spullen tussen zitten. Dus het is fijn om op deze manier tijdelijk een extra winkelruimte beschikbaar te hebben om deze sale artikelen te verkopen. En onze klanten kunnen op deze manier nog een mooie slag slaan”.  Een win-win situatie dus.

De outlet winkel is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag is de outlet open vanaf 12.00 uur en op vrijdag is het koopavond tot 21.00 uur. De laatste dag van de outlet winkel is op zondag 24 september.

Beleef de Latifa - verdiepingscursus stem & dans

dinsdag, 05 september 2017 16:30 Geschreven door Apeldoorn Actueel

Vanaf zaterdag 23 september kun je in Apeldoorn deelnemen aan ‘Beleef de Latifa’, een serie van zeven verdiepingsworkshops over de Latifa, een eeuwenoude meditatie die gaat over de kern van ons mens-zijn. Yvonne Scheepsma, docent stembevrijding, en Nina Wevers, dansdocent, nodigen je uit om middels meditatie, klank, muziek en beweging de Latifa te beleven.

De Latifa helpt je contact te maken met wie jij ten diepste bent en wat er werkelijk toe doet in het leven. Harpiste Daniëlle van Driel zal deze middagen muzikaal begeleiden. Iedereen is welkom om deel te nemen. Voor aanmelding en meer informatie, bel 06-48595340 (Yvonne) of 06-29252929 (Nina) of kijk op www.huisvandegodin.nl.

Apeldoorn gaat vanaf vrijdag geheel IN STIJL

maandag, 21 augustus 2017 18:46 Geschreven door Apeldoorn Actueel

Waar veel grote modeketens deuren sluiten, kiest ondernemer Raymond van Schaik ervoor om aanstaande vrijdag een gloednieuwe kledingzaak IN STIJL te openen in De Eglantier in Apeldoorn. Deze Apeldoornse ondernemer opende ruim een jaar geleden ook een trendy winkel in Ermelo en de formule blijkt succesvol.

Apeldoorn IN STIJL zal zich onderscheiden door snel wisselende collecties en scherpe aanbiedingen, maar wat voorop staat is de gastvrijheid die de winkel zal uitstralen. Het gezicht van deze nieuwe winkel wordt Mandy Vredevoort. Ze werkt al meer dan twintig jaar in de detailhandel en woont zeventien jaar in De Maten. ,,Ik heb er ontzettend veel zin in,” vertelt ze enthousiast. ,,Vooral het contact met de klanten vind ik enorm leuk. Dat het een kleine organisatie is, spreekt me erg aan.” De zaak biedt grote modemerken voor zowel dames als heren.

,,We spelen dan ook in op de nieuwste modetrends,” vertelt de bedrijfsleidster terwijl ze twee hippe zitzakken op kinderformaat uitpakt. Die komen bij het tv scherm in de kinderhoek. Zo kunnen ouders rustig winkelen.

Met een enorme flexibiliteit heeft Raymond van Schaik in een jaar tijd in Ermelo een prachtig concept neergezet waarbij hij in het voorjaar zelfs tot Ondernemer van het Jaar werd uitgeroepen. Dat heeft ook te maken met zijn vorm van samenwerken. ,,Ondernemen doe je ook nooit alleen,” zegt hij lachend. IN STIJL zal dan ook zeker participeren tijdens braderieën en evenementen. En waar grote bedrijven vaak te log zijn om snel op een bepaalde vraag in te spelen, heeft Van Schaik de kracht om zelf in de auto te springen en naar een willekeurige stad te rijden voor de inkoop van nieuwe artikelen. ,,Zo konden we in Ermelo snel inspelen op de spinnersrage, maar ook verkopen we daar bijvoorbeeld schapenvachten in het najaar. Die zie je nu ook in alle woonbladen.”  In de Apeldoornse modezaak komt twee meter met producten van Rituals verzorgingsproducten.

Van Schaik heeft als franchiser bij een grote keten jarenlange ervaring opgedaan. Dat hij nu als zelfstandig ondernemer zo’n vliegende start maakt, heeft alles te maken met zijn ‘doe maar gewoon’ houding. Shoppen is wat hem betreft een beleving en daar moet je van genieten. In de nieuwe zaak maakt hij het de mensen dan ook zo aangenaam mogelijk. Op de vloer ligt een onconventionele vloer van grijze straatklinkers, boven de verkoopbalie hangen trendy lampen met gouddraad. Het heeft een industriële look die jong en hip tot wat meer behoudend zal aanspreken.

,,Kom gewoon eens kijken,” zegt Van Schaik die de zaak eigenhandig met hulp van zijn vader heeft gebouwd. Wie dat bezoek direct na de opening plant, profiteert ook nog van de openingskorting. Apeldoorn IN STIJL wordt verkooppunt van onder meer de merken Only, Jaqueline de Young, LTB, Twinlife, Cars, Petrol en Only and Sons. De winkel wordt op vrijdag 25 augustus geopend.

populair Nieuws

Op vrijdag 29 september aanstaande vindt de derde editie plaats…
Op zondag 24 september houdt Pretty Tall in de brasserie…
Vanaf zaterdag 23 september kun je in Apeldoorn deelnemen aan…
Mazars Accountants en Adviseurs verhuist op maandag 18 september naar…

Blijf lezen in de zomer!

vrijdag, 30 juni 2017 19:58 Geschreven door Apeldoorn Actueel

Op de woensdagen en vrijdagen tijdens de zomervakantie 2017 is er bij Alexis leerhulpmiddelen.nl aan de Ovenbouwershoek 6 in Apeldoorn het Zomerlezen. Leesonderwijs zonder te merken dat je les hebt.

Lezen is leuk, maar je moet het wel bijhouden. Dat doen wij tijdens het Zomerlezen op een speelse manier. Begeleid door professionals, in groepjes van max. 10 kinderen. Van voorlezen tot leesspellen, van begrijpend lezen tot “lekker met een boek in een hoek”. Samen of alleen lezen. Voorop staat: Lezen is leuk! Het Zomerlezen is een initiatief van Het Leeslab en wordt op diverse locaties in Gelderland aangeboden. Bij verschillende bibliotheken in de Achterhoek, maar ook bij het advies- en begeleidingscentrum van Alexis leerhulpmiddelen.nl in Apeldoorn.

De kosten van Zomerlezen bedragen € 78,50. De kinderen krijgen daarvoor tien keer een uur leesonderwijs. Degenen met een minimum inkomen kunnen de kosten in diverse gemeenten vergoed krijgen. Zo kan ieder kind deelnemen. 

Meld je aan voor het zomerlezen op www.hetleeslab.nl of kijk voor meer informatie op www.leerhulpmiddelen.nl.

Mannenlabel ONLY & SONS opent de deuren in Apeldoorn

woensdag, 31 mei 2017 20:58 Geschreven door Apeldoorn Actueel

Donderdag 8 juni zal mannenlabel ONLY & SONS – kortweg SONS – de deuren openen aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. De winkel bevindt zich in hartje centrum, en direct tegenover de ONLY.

SONS is het broertje van het populaire dameslabel ONLY en opent momenteel vestigingen in heel Nederland. SONS Apeldoorn is het negentiende filiaal in Nederland van het merk. Op 1 oktober 2015 opende SONS in Nederland de eerste twee winkels, tegelijkertijd: in Breda en Rotterdam. Sindsdien gaat het erg hard met de expansie van het merk. Ook online is het merk flink aan de weg aan het timmeren – webshops zoals Zalando en Asos zijn enkele van de vele, grote klanten van het merk. Ook heeft SONS zijn eigen online webshop, waar je een groot deel van de collectie kan terugvinden.

SONS richt zicht op de (jonge) man die ervan houdt om er goed gekleed uit te zien zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. De prijs-kwaliteit verhouding is namelijk uitstekend te noemen, met bijvoorbeeld een jeans al vanaf 39,99. Ze bieden veel trendy styles aan maar ook zeker de basics die elke man nodig heeft in zijn kast. Jong of oud, het maakt niet uit – er is voor iedereen wel iets te vinden.

Tijdens het openingsweekend van donderdag 8 t/m zondag 11 juni geeft SONS Apeldoorn 25% korting op de gehele collectie en daarnaast hebben ze veel openingsaanbiedingen zoals ALLE JEANS voor 29,99 per stuk, 3 T-SHIRTS voor 19,99, en ALLE SHORTS voor 19,99 per stuk. Het perfecte moment om je zomer outfit te scoren dus! Inderdaad, een hele outfit want bij SONS verkopen ze niet alleen broeken en bovenkleding maar ook boxers, sokken  en accessoires  zoals riemen en zonnebrillen.

Tijdens het openingsweekend staat er een lekker hapje en drankje klaar en draait er een DJ op vrijdag en zaterdag om de sfeer er extra goed in te brengen!

Feestelijke opening van Sven&Sophie

vrijdag, 26 mei 2017 19:53 Geschreven door Apeldoorn Actueel

Sinds februari heeft Sven&Sophie naast het filiaal in winkelcentrum Oranjerie een tweede filiaal aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Het filiaal in de Oranjerie is nog tot en met 28 mei geopend en vanaf 29 mei zal er een feestelijke opening plaatsvinden in het filiaal aan de Hoofdstraat.

Openingsweek
Van 29 mei tot en met 3 juni is het een week lang feest bij Sven&Sophie aan de Hoofdstraat 125b om de opening van de nieuwe locatie te vieren. Iedere dag een andere aanbieding en iedereen is natuurlijk welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe filiaal.

Nieuwe locatie
De nieuwe locatie aan de Hoofdstraat past veel beter: “Hier zijn we een goede aanvulling op de andere modezaken die daar zitten. Verder is het fijn dat we meer winkeloppervlak hebben en in de buitenlucht zijn”, aldus Jos Bootsman.

Sven&Sophie is dé specialist op gebied been- en ondermode. Met merken als Björn Borg, Calvin Klein, Puma, Ten Cate, Oroblu, Tommy Hilfiger, Diesel, en Armani.

 

Carin Stam racet met 250 km/u over het circuit

woensdag, 24 mei 2017 11:40 Geschreven door Apeldoorn Actueel

Carin Stam (46 jaar) uit Apeldoorn voelde zich afgelopen zondag even een echte coureur. Zij maakte een rit in een échte Le Mans racewagen tijdens de Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ op Circuit Zandvoort. Ook mocht zij Max Verstappen het hemd van het lijf vragen tijdens een meet & greet. Carin won deze droomprijs door boodschappen te doen bij Jumbo Apeldoorn. In de speciale Jumbo LMP3-racebolide racete professioneel coureur Arie Luyendyk met Carin als passagier over het Circuit van Zandvoort.

Carin Stam kon haar geluk niet op. “Toen ik hoorde dat ik gewonnen had stond ik te juichen in de woonkamer. Ik ben al van kleins af aan fan van de Formule 1. Op het circuit rijden met een beroemd Formule 1-coureur is dan ook een droom die uitkomt! Ik heb enorm genoten en was er even helemaal stil van. Het voelde alsof ik in een achtbaan zat!”. Arie en Jumbo, enorm bedankt!”

Jumbo Racedagen
Vorig jaar bezochten al 100.000 bezoekers de Jumbo Racedagen. Dit jaar verlieten nog veel meer fans in alle vroegte hun huis om op tijd aan te komen in Zandvoort voor het grootste familie race-evenement van Nederland. Natuurlijk was Max Verstappen als held van Formule 1-minnend Nederland aanwezig tijdens de ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’ op 20 en 21 mei. De beroemde coureur verzorgde verschillende Formule 1-demonstraties in de V8-aangedreven Red Bull, waarmee Sebastian Vettel in 2012 wereldkampioen werd. Ook reed Max Verstappen op zondag 21 mei zelfs een nieuw baanrecord (1.19,511) op het circuit.

Niet alleen de massale gekte rondom Max zorgde voor de hoge bezoekersaantallen. Ook het uitgebreide programma met raceseries als de Porsche GT3 Cup, de TCR Benelux en de BOSS GP waren hoogtepunten voor het publiek. Voor jong en oud was er nog veel meer te beleven. Zo waren er supercars te bewonderen, kon het eigen racetalent worden getest in een racesimulator of kartbaan en was er volop lekker eten en drinken. Ook kregen een paar jonge fans de kans om de topcoureur een paar persoonlijke vragen te stellen op het Max Verstappen stage.

Willekeurige afbeelding

e8c9d899640ea1206d8bc1cfec6e0c47_M.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen