woensdag, april 2Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apenheul breidt uit met overname Restaurant de Boschvijver

Foto: Apenheul

Stichting Apenheul heeft Restaurant de Boschvijver officieel overgenomen. De overname past in de bredere strategie van Apenheul om ook buiten het park extra inkomsten te genereren en zo meer te kunnen investeren in soortbehoud, natuurbehoud en natuureducatie.

Ideale ligging aan de rand van Berg en Bos
De Boschvijver ligt op een unieke locatie aan de hoofdingang van stadspark Berg en Bos en vormt een natuurlijke passage voor bezoekers aan Apenheul. Met zijn uitzicht op het water is het restaurant niet alleen een aantrekkelijke horecagelegenheid, maar biedt het ook mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Vertrouwde buren, nieuwe samenwerking
Hans Wentink, voormalig eigenaar van Restaurant de Boschvijver, zegt over de overname:
“Apenheul en de Boschvijver zijn al jaren goede buren. Ik ben blij dat zij het restaurant overnemen, zodat de Boschvijver zich verder kan ontwikkelen.”

Roel Welsing, directeur van Stichting Apenheul, deelt dat enthousiasme:
“We zijn trots op het vertrouwen dat Hans ons geeft. Met zijn team gaan we het restaurant integreren in onze organisatie en bouwen aan het verdere succes van de Boschvijver.”

Meer dan een park alleen
Met deze stap verstevigt Apenheul haar positie als maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de natuur én zich tegelijkertijd economisch weerbaarder maakt. De opbrengsten uit het restaurant worden ingezet voor de missie van Apenheul: investeren in soortbehoud, natuurbehoud en natuureducatie.

Meer informatie: www.apenheul.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.