vrijdag, oktober 25Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Lions Club Apeldoorn organiseert fietsevenement ten bate van Stichting Kleef

Foto: Lions Club Apeldoorn

Op 12 oktober organiseert Lions Club Apeldoorn het eerste ‘Lions Ride Veluwe’ fietsevenement. Deelnemers kunnen kiezen uit vijf prachtige routes, variërend van 30 tot 120 km, door het natuurschoon van de Veluwe. Naast een sportieve uitdaging biedt dit evenement ook een kans om een maatschappelijk doel te steunen: de volledige opbrengst van de inschrijfgelden gaat naar ‘Stichting kLEEF’, een organisatie die zich inzet voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Apeldoorn.

Dankzij de genereuze steun van sponsoren zijn alle kosten van het evenement gedekt, zodat elke inschrijvingsbijdrage volledig ten goede komt aan Stichting kLEEF. Dit maakt de Lions Ride Veluwe niet alleen een sportief avontuur, maar ook een manier om een lokaal goed doel te ondersteunen.

Routes voor iedereen en een gezellige sfeer
Of je nu een recreatieve fietser bent of een ervaren wielrenner, de Lions Ride Veluwe biedt vijf routes die geschikt zijn voor elk niveau. De tochten variëren van een ontspannen rit door de bossen van de Veluwe tot uitdagende routes voor de meer geoefende fietser. De startlocatie is Landal Miggelenberg, waar deelnemers verwelkomd worden met koffie en appelgebak. Hier ligt ook het speciale ‘Lions Ride Veluwe’ wielrenshirt klaar. Onderweg worden snacks en energievoorzieningen aangeboden, en bij terugkomst ontvangen deelnemers een medaille en kunnen zij genieten van een warm buffet. Bovendien wordt de dag afgesloten met een loterij vol mooie prijzen om de feestelijke sfeer compleet te maken.

Inschrijven en meer informatie
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website www.lionsrideveluwe.nl. Hier vind je ook meer details over de routes, het goede doel, en de sponsoren die het evenement mogelijk maken. Zoals vermeld, gaat de volledige opbrengst van de inschrijvingen naar Stichting kLEEF.

Over Stichting kLEEF
Stichting kLEEF is een lokale organisatie die mensen met kanker en hun families ondersteunt. Ze bieden een plek voor rust, ontmoeting en zorg, waarbij ze patiënten en hun naasten helpen in een moeilijke periode.

Over Lions Club Apeldoorn
Lions Club Apeldoorn zet zich in voor de gemeenschap door het organiseren van evenementen en projecten die bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke problemen. De Lions Ride Veluwe is hun nieuwste initiatief in een reeks van acties die gericht zijn op het ondersteunen van goede doelen in Apeldoorn en omgeving.

Speciale dank aan de sponsoren
Dankzij de steun van onder andere MAM’s Kinderopvang, Renspartners, C&LSigns, Landal GreenParks, Bouwmeester Techniek & Beveiliging, Karreman Gerechtsdeurwaarders, Helder Deventer, W&L Hogeboom Administraties, Ten Hag Bisterbosch en Meesterlijk Geschikt is dit unieke fietsevenement mogelijk gemaakt.