zaterdag, oktober 26Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kinderen reizen in oktober gratis met de bus en trein

Foto: Ervaar het OV

Een dagje uit met de (klein)kinderen in oktober? Ervaar het OV maakt het nog gemakkelijker én voordeliger: kinderen reizen de hele maand oktober gratis met de bus en regionale trein. Ina (64) reist graag met haar kleinzoons van 5 en 3 jaar met het OV: “Voor de kleinkinderen is het reizen met de bus en trein een groot avontuur. En voor mij is het ook ontspannen: geen gedoe met parkeren en onderweg spelen we leuke spelletjes.”

Met één e-ticket mogen maximaal drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee met een betalende volwassene. Deze actie geldt in bussen en regionale treinen in Flevoland (behalve Almere), Gelderland en Overijssel. Het e-ticket is geldig van maandag t/m vrijdag na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. De actie loopt van 1 oktober tot en met 3 november 2024.

E-ticket eenvoudig online bestellen
Bestel je e-ticket snel en gemakkelijk via ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Heb je meerdere e-tickets nodig? Geen probleem, je kunt ze zo vaak bestellen als je wilt! Bekijk alle actievoorwaarden op ervaarhetov.nl/kinderengratis.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel, in samenwerking met de regionale vervoerders Arriva, Blauwnet, Breng en RRReis. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties, aanbiedingen en abonnementen voor de bus en trein? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.