zondag, oktober 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Beleef een Koninklijke Wijnavond bij Paleis Het Loo

Foto: Pixabay

Op zaterdag 14 september 2024 vindt het jaarlijkse Wijnfestival Apeldoorn plaats op de sfeervolle locatie van Paleis Het Loo. Van 17:00 tot 21:00 uur kunnen wijnliefhebbers genieten van een exclusieve wijnproeverij en een heerlijk viergangen ‘walking dinner’.

Drie Goede Doelen Centraal
Dit evenement, georganiseerd door Rotary Club Apeldoorn, ondersteunt drie lokale maatschappelijke instellingen: Stichting Da Capo, Stichting Sant’Egidio Apeldoorn, en Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Deze organisaties bieden essentiële steun aan minima, zwerfjongeren en migranten in Apeldoorn door hen te helpen met eerste levensbehoeften, educatieve activiteiten, en ondersteuning bij zelfstandig wonen.

Een Koninklijke Beleving
Het Wijnfestival begint om 17:00 uur met een warm welkom voor alle gasten. Gedurende de avond presenteren lokale wijnleveranciers een royale selectie wijnen, vergezeld van boeiende verhalen over hun oorsprong en productie. Daarnaast zijn er diverse acts om het publiek te vermaken.

Culinaire Verwennerij
Paleis Het Loo serveert tijdens het evenement een selectie van prachtige kleine gerechten. Nieuw dit jaar is dat er 200 zitplaatsen beschikbaar zijn, waardoor bezoekers comfortabel kunnen genieten van het eten en het gezelschap.

Feestelijke Veiling
Om 20:00 uur vindt er een wervelende veiling plaats met aantrekkelijke kavels. De avond wordt feestelijk afgesloten om 21:00 uur.

Kaartverkoop is Gestart
De kaartverkoop is inmiddels gestart, en we hopen natuurlijk op een uitverkocht evenement om zo veel mogelijk opbrengsten voor onze goede doelen te genereren. Bezoek de website voor meer informatie en om tickets te kopen.